LIERAC PARIS
40 jaar innovatie in dienst van de schoonheid van de vrouw door toepassing van het recentste medisch onderzoek op de dermocosmetica.

GESCHIEDENIS

Sinds 1975, het jaar van de oprichting van de Laboratoria LIERAC door een esthetisch geneesheer, staan innovatie en de toepassing van belangrijke doorbraken in de geneeskunde op cosmetische verzorgingen gegrift in het DNA van het merk. Deze vooruitstrevende visie wordt gedragen door de ambitie om performante dermocosmetische verzorgingen te ontwikkelen om esthetische probleempjes die in de loop van de jaren opduiken op gezicht en lichaam te corrigeren.

ONDERZOEK

Dankzij hun medische background kunnen de laboratoria LIERAC hun pioniersrol blijven vervullen door te steunen op de laatste ontdekkingen in de geneeskunde. Zij ontwikkelden ook een innovatieve open source-visie door rond het departement Research & Development een comité van multidisciplinaire experts te verzamelen.

Onze visie

Met hun geavanceerde dermocosmetica vinden de Laboratoires LIERAC Paris de schoonheid van morgen uit. Door steeds doeltreffender huidverzorgingsproducten te formuleren, verlegt het merk de grenzen van de leeftijd en bevrijdt het vrouwen van de druk van de jeugd. Zij kunnen hun leven opbouwen met optimisme en zonder complexen, in de zekerheid dat hun fysieke verschijning en gezicht altijd een weerspiegeling zijn van hun innerlijke energie en persoonlijkheid.

Gratis verzending in België
bij bestellingen van meer dan 60€
Een GRATIS staal
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #LIERAC

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Algemene informatie
Klantenservice
Volgs ons via
Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.