LIERAC
Onderzoek

Een ecosysteem van innovatie gebaseerd op topgeneeskunde

Gedreven door de wil om steeds verder te gaan in de correctie van esthetische probleempjes maken de Laboratoria Lierac Paris gebruik van het laatste medische toponderzoek. De geschiedenis van het merk is dan ook doorspekt met opvallende innovaties zoals Phytolastil, het eerste product tegen striemen dat in 1975 in samenwerking met de Fondation du tissu conjonctif gelanceerd werd, of Mésolift uit 2006 dat gebaseerd is op de mesotherapie en Lumilogie uit 2017 dat steunt op de gecombineerde esthetische LED- & Peelingtechnieken.

Multidisciplinaire open source-visie

De unieke knowhow van de Laboratoria Lierac Paris ontstond uit de synergie van expertises. Topgeneeskunde is de ultieme bron van inspiratie voor de dermocosmetische verzorgingen en de Laboratoria Lierac maken dan ook dankbaar gebruik van het onderzoek in de esthetisch geneeskunde, de dermatologie en de regeneratieve geneeskunde. Het merk ontwikkelde een echt ecosysteem van innovatie rond zijn geïntegreerd onderzoekslaboratorium en zijn partnerschappen met experts en de grootste onderzoekscentra.

Zeer performante esthetische verzorgingen

Aan de basis van het succes van de Laboratoria LIERAC Paris liggen naast een onafgebroken zoektocht naar de beste resultaten ook het zinnenstrelende effect van de verzorgingen en de absoluut veilige formules. Een stevige claim die vrouwen zeker weet te overtuigen. De zoektocht naar performantie vormt de leidraad bij elke stap in de samenstelling van de verzorgingen. Consumententests, klinische onderzoeken onder dermatologische controle, verwijderen of verminderen van controversiële substanties (zoals parabenen of petrochemische derivaten) of de juiste dosis actieve bestanddelen in verslavende texturen, de keuzes die de Laboratoria LIERAC maken zijn het beste bewijs dat ze ernaar streven om steeds het beste aan te bieden om de onsierlijke tekenen van veroudering op gezicht en lichaam duurzaam een halt toe te roepen.

Dermocosmetica made in France

In de productiesite bij Parijs wordt elk product onder het wakende oog van de samenstellers volgens een zeer strikt lastenboek geproduceerd. Via de geïntegreerde onderzoekslaboratoria gebeurt het volledige creatieproces van de LIERAC-verzorgingen in Frankrijk.

Gratis verzending in België
bij bestellingen van meer dan 60€
Een GRATIS staal
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #LIERAC

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Algemene informatie
Klantenservice
Volgs ons via
Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.