LIERAC
Geschiedenis

1975, van medische praktijk tot cosmetisch laboratorium

Als voorvechter van de esthetische geneeskunde in Frankrijk en als stichtend lid van de Société française de Médecine Esthétique en van het eerste medische centrum voor de behandeling van cellulite, was de stichter van de Laboratoria Lierac Paris er vanaf het ontstaan van het merk in 1975 van overtuigd dat dermocosmetica maar efficiënt kunnen zijn wanneer ze steunen op doeltreffende en geconcentreerde actieve bestanddelen met klinisch bewezen effect afkomstig van de laatste medische ontdekkingen.

Internationaal gerenommeerde partners

Omdat medisch toponderzoek de basis is van de dermocosmetica van de toekomst gingen de Laboratoria Lierac partnerschappen aan met de grootste wetenschappelijke onderzoeksinstituten zoals het INSERM, de Société française de Biologie de la matrice extra-cellulaire (voormalig Institut du Tissu Conjonctif), de Fondation ophtalmologique Adolphe de Rothschild en het CNRS.

Franse chic

De haute couture is ontstaan in Frankrijk, elegantie en chic hebben dus een uitgelezen Frans kantje. Deze traditie van ultieme uitmuntendheid wordt gedeeld door de Laboratoria Lierac Paris die al sinds hun ontstaan bewijzen dat innovatie en plezier best kunnen samengaan. Het plezier dat je ervaart bij het gebruik van verzorgingen met supervrouwelijke verpakkingen. Het plezier van met de vinger in de pot te gaan en er een romige textuur te ontdekken die bij het aanbrengen smelt op de huid. Het plezier van te genieten van delicate parfums met ontspannend effect.

Gratis verzending in België
bij bestellingen van meer dan 60€
Een GRATIS staal
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #LIERAC

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Algemene informatie
Klantenservice
Volgs ons via
Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.