Gratis verzending in België bij bestellingen van meer dan 60€

INNOVATIE
ARKÉSKIN
Het programma tijdens de menopauze
94% gevoede huid((1)
96% stevigere huid(2)


INNOVATIE

ARKÉSKIN NIEUWE GENERATIE

De Lierac Laboratoria, experts in de menopauze sinds 25 jaar, innoveren, en inspireerden zich daarvoor op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Het nieuwe In&Out Arkéskin programma(3) vergezelt vrouwen dagelijks vanaf de eerste tekenen van de menopauze.

BEWEZEN DOELTREFFENDHEID

De nieuwe generatie Arkeskin producten werden onderworpen aan 7 klinische onderzoeken en consumententests, uitgevoerd bij meer dan 300 vrouwen in de menopauze, en dit onder gynaecologische en dermatologische controle.​

9 OP DE 10 VROUWEN
VOELT ZICH BETER IN HAAR LICHAAM EN VOELT ZICH BETER ONDERSTEUND(2)

MEER DAN 95% VAN DE VROUWEN
ONDERVINDT EEN BETERE GEVOEDE, STEVIGERE EN MINDER GETEKENDE HUID(2)

8 OP 10 VROUWEN
VOELT ZICH BETER TIJDENS DE MENOPAUZE(2)HET HERSYNCHRONISERENDE DAG/NACHT DUO


Het dag&nacht gezichtsduo, de must-haves van het programma, helpt de huid haar evenwicht terug te vinden tijdens de menopauze. De huid is gevoed, elastischer en steviger.

De evenwichtsherstellende comfortcreme reactiveert de huidbescherming gedurende de dag. In zn frisse, smeltende textuur vinden we dynamiserende noten van rozen terug.

De nutri-verstevigende fluid reactiveert de regeneratie van de huid tijdens de nacht. In zn zijige textuur vinden we noten van ontspannende magnolia terug.

HET NIEUWE IN&OUT ARKESKIN PROGRAMMA(3) Een complete gelaats- en lichaamsroutine die de effecten van hormonale huidveroudering corrigeert. Ultra-sensoriele formules op basis van 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.(4)

Evenwichtsherstellende Comfortcrème DAG

38,50 €

Nutri-Verstevigende Fluid NACHT

38,50 €

Smeltende Tonifiërende Balsem Lichaam

29,00 €

EEN NATUURLIJK STADIUM IN HET LEVEN VAN EEN VROUW

De menopauze wordt gekenmerkt door de afname de productie van de reproductieve hormonen, oestrogeen en progesteron.

Deze hormonale daling verstoort alle biologische ritmes van het organisme. Ook de huidcellen worden dus beïnvloed: hun 24-uurs activiteit raakt in de war, de huid verliest zijn dag / nacht ritme.

Resultaat? Huidveroudering versnelt: de huid wordt droger en verliest dichtheid en stevigheid.

HET ANTWOORD VAN LIERAC, RESYNCHRONISEER DE NATUURLIJKE RITMES VAN DE HUID

"Om de effecten van hormonale huidveroudering te corrigeren, lieten de Lierac Laboratoria zich inspireren door de nieuwste ontwikkelingen in chronobiologie. Chronobiologie is de wetenschap die biologische ritmes bestudeert. Onze onderzoekers hebben twee dag / nacht-biopeptiden geselecteerd die helpen bij het hersynchroniseren van de natuurlijke ritmes van de huid.

De nieuwe generatie Arkeskin is ontwikkeld in samenwerking met een gynaecoloog en psycholoog, gespecialiseerd in hormonale stoornissen, én expert in de menopauze."(1) Consumententest bij 100 vrijwilligers gedurende 28 dagen - routineproducten Arkéskin Dag, Nacht, Lichaam, Voedingssupplement - % tevredenheid (2) Consumententest bij 54 vrijwilligers gedurende 3 maanden - routine Arkeskin Dag-, Nacht-, Lichaamsproducten - % tevredenheid. (3) die zowel intern als extern op het lichaam inwerkt (4) Gemiddelde van alle 4 Arkeskin producten
Gratis verzending in België
bij bestellingen van meer dan 60€
Een GRATIS staal
bij elke bestelling
Beveiligde betaling
al onze pagina's zijn gecodeerd
Nieuwsbrief #LIERAC

Wees als eerste op de hoogte van onze exclusieve aanbiedingen, previews, beautytips en besloten evenementen.

uw e-mailadres :

Algemene informatie
Klantenservice
Volgs ons via
Payment methods

Copyright © 2022 - Laboratoire Native

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.